Waarom een onderhoudscontract?

Ik kan met Joomla mijn eigen website onderhouden. Waarom zou ik dan een onderhoudscontract afsluiten?

1) Updates
Joomla is software. Er zijn regelmatig updates en die moeten handmatig door ons worden uitgevoerd. Updates zijn niet alleen essentieel voor nieuwe of verbeterde functionaliteit binnen een website, maar vooral ook voor de veiligheid van een website! Bij verouderde software loopt u het risico dat kwaadwillenden uw website kunnen hacken.

2) Support
U onderhoudt in principe uw eigen website. Komt u ergens niet uit dan kunt u rekenen op onze support. Wij helpen u graag!
Oefening baart kunst. Dat geldt voor elk computerprogramma. Of dit nou Word of Excel of Joomla is. Door veel te werken met de website raakt u vertrouwd met alle mogelijkheden. Komt dit er niet van, komen aanpassingen maar sporadisch voor, vindt u het toch te lastig of heeft u helemaal geen zin of tijd om u hierin te verdiepen; ook dan biedt een onderhoudscontract uitkomst!

3) Uitbreidingen
Moeten er nieuwe uitbreidingen worden ingebouwd binnen de website? Ook dan kunt u een beroep op ons doen! Kleine uitbreidingen/aanpassingen (tot ca. 2 uur) worden verrekend met het onderhoudscontract. Grote uitbreidingen worden apart gefactureerd.