Joomla! Expert

PolderWebDesign is sinds 2005 Joomla! Expert. Sinds die tijd bouwen wij websites uitsluitend met Joomla!. Door een grote verscheidenheid aan opdrachtgevers hebben wij in de loop der jaren diverse oplossingen moeten bedenken om aan de wensen van onze klanten tegemoet te kunnen komen. Hierdoor hebben wij onze expertise m.b.t. Joomla! verder kunnen uitbouwen. Maak dus gebruik van onze jarenlange ervaring met Joomla! De mogelijkheden zijn enorm en de uitbreidingen talrijk. Doe uw voordeel met onze kennis. Een Joomla! Expert word je niet in een maand.

 

Joomla! Expert PolderWebDesign

Een professionele Joomla! website laat u bouwen door een Joomla! Expert. Uw digitale visitekaartje is daarvoor te belangrijk! Met Joomla! haalt u niet alleen een zeer uitgebreide en professionele website in huis (en die uzelf eenvoudig kunt beheren!), maar de grote kracht zit vooral in de duizenden ontwerpen en uitbreidingsmogelijkheden die speciaal voor Joomla! gemaakt zijn! Een Joomla! Expert kent daarin de weg en is goed op de hoogte van alle mogelijkheden, kent de valkuilen en weet snel oplossingen te bedenken die bij uw organisatie passen. Joomla! Expert PolderWebDesign is u hierbij graag van dienst.

 

Bekijk onze PORTFOLIO en overtuig uzelf van onze ervaring, kennis en kunde. Wilt u een website laten bouwen op basis van Joomla!, neem dan gerust contact met ons op.