1) Ondersteuning

U beheert zelf uw website, maar kan daar af en toe wat hulp bij gebruiken? Met een onderhoudscontract bieden wij ondersteuning per mail, telefoon of op andere wijze.

 

2) Aanpassingen

U wilt nieuwe functionaliteit(en) ingebouwd hebben in de website, waarvoor een nieuwe extensie ingebouwd moet worden? Met een onderhoudscontract realiseren wij snel de gewenste aanpassingen(en).

 

3) (Veiligheids) Updates

Een auto heeft af en toe een onderhoudsbeurt nodig. Gebeurt dit niet dan zal vroeg of laat deze stil komen te staan. Net als een auto heeft een website ook van tijd tot tijd onderhoud nodig. Voor een website betekent dit dat er (veiligheids)updates uitgevoerd moeten worden. Gebeurt dit niet dan loopt uw website een reëel risico om gehackt te worden en/of niet meer goed te functioneren.

 

Voor websites die met Joomla! zijn gebouwd zijn er gemiddeld 8 updates per jaar. Zodra er een update beschikbaar is moet deze zo snel mogelijk worden uitgevoerd. Ook het updaten van extra ingebouwde extensies is noodzakelijk, want een “lekke” extensie kan ook het doelwit worden van hackers en uw hele website plat leggen.

 

Gemiddeld besteden wij 15-30 minuten per website aan een update (software-updates, nacontrole en backup).

 

Met een onderhoudscontract bent u er verzekerd van dat uw website van de laatste updates wordt voorzien.

 

Onderhoudscontract: 4 of 8 uur

Bij oplevering van een Joomla! website bieden wij standaard een onderhoudscontract aan, maar ook voor websites die wij niet hebben gebouwd kunt u een onderhoudscontract afsluiten. Neem hiervoor gerust contact met ons op.

 

Met een onderhoudscontract:

  • wordt uw website tijdig voorzien van de laatste Joomla! en extensie updates (binnen de gebruikte Joomla versie);
  • vindt er na een update een nacontrole van de website plaats, waarbij eventuele problemen worden opgelost;
  • wordt er een backup van uw website gemaakt en op een veilige locatie bewaard;
  • nemen wij contact met u op als er gebruikersfouten door u of uw webmaster door ons worden geconstateerd;
  • kunt u rekenen op ondersteuning (telefonisch, per email of op andere wijze) bij vragen of problemen;
  • worden aanpassingen binnen de website op verzoek door ons uitgevoerd.

PolderWebDesign biedt onderhoudscontracten aan voor 4 of 8 uur. U betaalt vooraf en uw onderhoudsuren blijven bij ons "in depot" staan. Als er werkzaamheden aan uw website moeten worden verricht dan worden de gewerkte minuten vervolgens afgeboekt van het onderhoudscontract. De verrichte werkzaamheden worden nauwkeurig bijgehouden in een werkstaat. Deze werkstaat kunt u te allen tijde opvragen of krijgt u automatisch toegestuurd als de onderhoudsuren zijn verbruikt. U krijgt dan tevens een nieuw contract toegestuurd.

Onderhoudsuren zijn onbeperkt geldig. Ze verlopen niet op 31 december, maar zijn pas “op” als de onderhoudsuren ook daadwerkelijk aan uw website zijn besteed.
 

Kosten onderhoudscontract:

  • 4 uur: € 225,- excl. 21% B.T.W.
  • 8 uur: € 425,- excl. 21% B.T.W.

TIP:  Reserveer jaarlijks ca. 25% van de bouwkosten van een website t.b.v. vervanging en tussentijds onderhoud. Hierdoor wordt voorkomen dat u voor financiële verrassingen komt te staan als vernieuwing van de website aan de orde is of uw website een (grote) onderhoudsbeurt nodig heeft.