VirtueMart Webshop

Met VirtueMart beschikt u binnen een Joomla! website over een professionele webshop. Het is een extensie (component) die apart in uw Joomla website wordt ingebouwd.


VirtueMart kan uitstekend geïntegreerd worden met diverse betalingssystemen, zoals b.v. iDeal. Het is ook mogelijk om via VirtueMart - in plaats van fysieke produkten - artikelen te verkopen die na betaling gedownload kunnen worden.

 

Ook als catalogusfunctie kan VirtueMart uitstekend worden gebruikt. Een bezoeker kan dan niets online bestellen, maar alle artikelen worden overzichtelijk - net als in een 'echte' catalogus - getoond.

 

Wat kunt u van ons verwachten?

Wij helpen u bij het opzetten van een goede produktstructuur en zullen deze voor u inbouwen. Wij voeren daarna enkele webshopartikelen in om het geheel te kunnen stylen en te testen. De overige webshopartikelen voert u zelf in. Uiteraard leggen wij aan u uit hoe dit moet. Wij configureren ook de diverse verzend- en betaalopties voor u. U krijgt een professionele, goed uitgeteste webshop die klaar voor u staat om met artikelen gevuld te worden.

 

Webshop migratie

Werkt u nog met een oude versie van VirtueMart? Dan kunnen wij deze migreren naar een nieuwe versie, zodat u gebruik kunt maken van de nieuwste functionaliteiten. Bij een migratie gaan de produktstructuur en de artikelen mee, zodat u deze niet opnieuw hoeft in te voeren.

 

Een webshop betekent werk aan de winkel!

Een webshop is een winkel die 24/7 open is. Met een goed produkt, goede SEO en een professioneel ogende en goed werkende webshop zal uw omzet toenemen en de investeringskosten zich snel terugverdienen. Althans, dat hoopt u en dat hopen wij ook.

 

Met een webshop hoeft u gelukkig niet 24/7 bezig te zijn, maar veel webshop eigenaren realiseren zich niet dat het hebben van een webshop veel tijd kost. Een webshop moet u beschouwen als een "echte" winkel. En net als een echte winkel moet de etalage af en toe vernieuwd worden, moeten er nieuwe artikelen toegevoegd worden, foto's en produktbeschrijvingen gemaakt worden, er moet voor publiciteit gezorgd worden (b.v. via Facebook) om meer bezoekers naar uw webshop te trekken, enz. Wij hebben de ervaring dat webshops alleen succesvol zijn als de webshop eigenaar serieus met zijn webshop omgaat en hier voldoende tijd insteekt.

 

Wat kost een webshop?

Een webshop opzetten is behoorlijk arbeidsintensief. Hierbij maakt het niet uit of de webshop 30 of 3000 artikelen bevat (in elk geval niet voor ons, want u voert immers zélf de artikelen in). Voor een webshop moeten echter heel veel zaken ingesteld en getest worden, zoals bijvoorbeeld:

  • verschillende betaal- en verzendopties t.b.v. Nederland en de rest van de wereld;
  • wel/niet voorraadbeheer;
  • wel/niet artikelvarianten;
  • wel/niet aanvullende extensies (b.v. productfilter)

Niet voor elke webshop zullen deze instellingen van toepassing zijn en daarmee van invloed zijn op de prijs. Om mensen toch een idee te geven met welke kosten zij te maken gaan krijgen geven wij aan dat een "gemiddelde" webshop ca. € 2.000 - € 2.500,- excl. 21% B.T.W. kost.

De webshop wordt daarvoor volledig vorm gegeven, opgebouwd, getest en van voorbeelddata voorzien. U hoeft zich daarna alleen bezig te houden met het invoeren van de artikelen en het promoten van uw webshop.